Rekkverk

NORGESGJERDE

Markedsledende på vedlikeholdsfrie gjerder, levegger og terrassegulv.

HVORFOR VELGE NORGESGJERDE

Er det ikke nok arbeid med å vedlikeholde en eiendom? Vasking, maling, skraping og snekring er det mange som får nok av. Med gjerde, rekkverk eller levegg fra Norgesgjerde er du ferdig med vedlikehold og maling for alltid! Det eneste du trenger er å spyle det med hageslangen en gang i blant. Produkter fra Norgesgjerde er like fine, hele tiden. Det høres utrolig ut, men er faktisk helt sant.

GJERDER

Norgesgjerde fører gjerder til flere forskjellige formål i flere attraktive utførelser. Vi har fester til alle underlag som tre, jord eller betong. Klikk på ønsket kategori under for å se våre modeller. Alle våre gjerder leveres i vedlikeholdsfri høykvalitets PVC, med begrenset livstidsgaranti.

Les mer her

 

Rekkverk med alu-spiler

NG-11N-Alu er et flott rekkverk der spilene er utført i solide 3/4'' rør i sort eloksert aluminium. Rekkverket har et moderne uttrykk og kler de fleste hus- og hyttetyper.​

Leveres i høydene 90 cm (NG-11N-Alu) og 100 cm (NG-11N-Alu (100)) - målt fra bakken t.o.m. øvre tverrligger. Kan gjerne kombineres med modellene NG-11N eller NG-11G, eller brukes sammen med en av våre levegger.

Spør oss gjerne om anbefalt høyde!


Rekkverk med glass-paneler

NG-11G er en rekkverksmodell med sotete paneler i 2-lags 5 mm herdet og laminert glass. Et lekkert gjerde med et eksklusivt uttrykk. Utformingen gir begrenset innsyn samtidig som utsikten ivaretas. Kan også leveres i klart glass. Bestillingsvare!

Vi anbefaler å benytte glass-modellen i hele seksjoner i kombinasjon med modellene NG-11Neller NG-11N-ALU, da glass-modellen ikke er like enkel å tilpasse til ulike lengder.

Leveres i høydene 90 cm (NG-11G) og 100 cm (NG-11G(100)) - målt fra bakken t.o.m. øvre tverrligger.

Spør oss gjerne om anbefalt høyde!

 

Klassiske rekkverk

Rekkverksmodellen TJ-11N er et klassisk rekkverk for terrasse, med solide firkantede spiler. Går du for denne varianten får du en gjennomprøvd modell som kler det meste.​

Leveres i høydene 90 cm (NG-11N), 100 cm (NG-11N (100)) og 120 cm (NG-11N (120)) - målt fra bakken t.o.m. øvre tverrligger. Kan gjerne kombineres med modellene NG-11N-Alu eller NG-11G, eller brukes sammen med en av våre levegger.​

Spør oss gjerne om anbefalt høyde!