Kaizer AS

Kiazer skjøtefire takrennesystemer

Ingen skjøter og ingen lekkasjer.
Lekkasjer er et problem. For huseieren. For håndverkeren. I Norge har vi historisk sett skjøtet takrenner. Dette fører til mer vedlikehold for boligeieren og ofte unødvendige lekkasjer. For håndverkeren fører det til reklamasjoner.

Estetisk design
Et pent tak og en pen fasade gjør mye. Skjøtefrie takrenner har rene linjer og et vakkert utseende. Et smart innvendige kroksystem sørger for en sterk og estetisk løsning.e gjør mye. Skjøtefrie takrenner har rene linjer og et vakkert utseende. Et smart innvendige kroksystem sørger for en sterk og estetisk løsning.

Miljøvennlig og resirkulert

Hvert år havner 700 000 meter med takrenner i avfallscontainere som følge av avkapp. Transport- og lagringsskader sørger for ytterligere svinn ved bruk av takrenner med skjøt.

Skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen med millimeterpresisjon. Da slipper man avkapp og transport og langringsskader. Resultatet er 0% svinn.

Resirkulerte metaller

Alle våre takrenner i aluminium er resirkulert. Dette kommer fra gamle brusbokser og annet skrot. Aluminium er et fantastisk metall som blir sterkere og sterkere for hver gang det blir resirkulert. Derfor kan vi med trygghet si at vi både tenker på miljø og kvalitet.

Les mer her

 

 

7 ulike farger

Ingen skjøter & lekkasjer

Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

 

Estetisk design

En vakker takrenne gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom taket og resten av boligen. Innvendige kroker sørger for et estetisk utseende og rene linjer. Et stort utvalg av farger og metaller gir deg valgmuligheter.

 

Resirkulert & miljøvennelig

Kaizer skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen og blir derfor skreddersydd boligen med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering gir håndverkeren en stor besparelse av tid.

 

Løvstopper sysytem

Har du problemer med løv som tetter takrenner og nedløp? Kaizer Løvstopper hindrer at dette skjer. Løvstopperen er konstruert slik at den stopper løvet fra å komme ned i takrenner og nedløp. Vinden sørger senere for at løvet faller ned på bakken, og du slipper og tenke på vedlikehold og fjerning av løv fra takrennene.